Творчески полуден

Творчески полуден


24 септември 2009
В област като дизайна, освен да си суперкреатевен, е доста важно и редовно да сверяваш часовника си. А едва ли има по-добър начин за това от пиенето на вода от извора.


Две световни имена в областта на графичния дизайн и визуалните комуникации пристигат тук, за да участват в организирания от списание .net Design Day. Готвим си ръкоплясканията и цялото възможно внимание за правдиво определяния като баща на гръндж стила в графичния дизайн и господар на типографията Дейвид Карсън и противоречивия, но несъмнено най-голям в Русия уебдизайнер Артемий Лебедев. Двамата ще разкрият част от успешното си ноу-хау, както и ще обменят идеи с местни креативни фигури. Списъкът с наши лектори включва имената на  Светослава Илиева от Netage, Кирил Златков от Ashley&Holmes и Владимир Цонков от Leo Burnett. В рамките на Design Day ще бъде включена и изложба, демонстрираща най-оригиналните визии, получили се, след като Flickr и Getty Images обединиха сили. Пространството в Sofia Live Club е ограничено и предварителната регистрация е добро предимство, а при наличие на свободни места можете да се включите и в самия ден на място срещу по-висока такса. Подробна програма и тъй важната информация за условията за регистрация търсете на designday.netmag.bg.

Design Day е в Sofia Live Club, 29 септември, 10:00


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098