Надут мехур

Надут мехур


20 май 2010
Верни на принципите си другари по оръжие, въоръжени с доза самоирония и креативна енергия, са тръгнали на кръстоносен поход в защита на културата – трибуната им за изява е новото онлайн списание за култура и критика Блистер, което можете вече да намерите в мрежата.


Зад проекта застават все добре познати и уважавани имена като Светлана Куюмджиева, Весела Ножарова, Десислава Димова и Вера Млечевска, които обещават на blistermagazine.com да продължават страстно и с хъс да критикуват и коментират всичко от културния живот в страната, което си заслужава. В онлайн списанието е отделено място още и за Изборът на Блистер – подробен коментар на най-шумните събития на момента в България или в чужбина, както и портрети на интересни и готини артисти, а също така и На теория – важни дискусии и теми, които очакват и обратната връзка на публиката. И без да забравят съвета на Дюренмат критиците да пробват собствената си гозба, авторите на Блистер залагат на сериозното писане, без сами да се вземат твърде насериозно. Приятно четене!

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098