Открития космос

Открития космос


19 март 2009 Дима Чакърова
Нели Митева сякаш никога не почива. Малко след успешната предколедна акция Малка черна рокля тя започна новата модна афера с парола Space Retro. И след като през февруари се трупаха проекти по темата, дойде време да видим какво са измислили младите български дизайнери.


От 26 март космически странните, но пригодени за носене дрехи ще бъдат подредени в шоурума за съвременен дизайн Иван Асен 22. Освен дамски предложения този път ще има и мъжка линия, върху която са работили Мила Атева и Весела Антова. Една част от участниците в проекта познаваме добре – момичетата от garderob, Антония Пашова (tochka), Вяра Бориславова (VЯRA), Александър Гергинов (Ham&Eggs) и Леда Екимова (chaika). Всички дизайнери са се трудили в гамата на сиво-сините тонове, ползвайки различни по-ярки акценти, а допълнение са ефектни кристални елементи на Swarovski.
Откриването е на 26 март от 19:00 с коктейл, такива ще има и в следобедните часове на 28 март и 4 април, а първите, откупили дизайнерски модели, ще получат и подарък.

Space Retro е в шоурум Иван Асен 22, от 26 март до 16 април, 17:00


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.