Guide to: домът на Бирените братя

Guide to: домът на Бирените братя


29 май 2019
Кои са бирените братя, кое е новото им място в Пловдив, къде се срещат? Виж в нашия наръчник.


Биреният брат
В Пивоварница Каменица всички са братя… и сестри. И всички са добре дошли в новото любимо място в Пловдив за бира, срещи и преживявания, създадено да събира общности от будни градски хора, които обичат пивото и търсят разнообразие от вкусове. Тук всеки бирен любител може да се наслади на ръчно приготвено пиво, хубава храна и много споделени моменти с приятели. Затова, ако ти се пие бира в приятелска обстановка – Пивоварница е и твоето място!

Коминът
Пивоварница Каменица е място, което съчетава минало и бъдеще по един естествен, бирен начин. И тъй като Биреният брат знае, че най-добрите срещи започват на Комина, един от най-емблематичните символи на Пловдив – бяло-зеленият комин на Каменица, той запазва своето място и сега, за да даде старт на още много братски срещи и да продължи да носи духа на най-старата българска бира.

Бирите
Няма как да не споменем и бирите. Всеки почитател на хмелната напитка може да намери нещо за себе си тук. Бирата е навсякъде, дори и в храната. В Пивоварница всяко ястие е съчетано с подходящ вид бира. Селекцията от приготвени на място бири дава разнообразие и възможност за експерименти. Само тук може да опитате вайс бира с чубрица и сминдух или пък тъмна бира с дъх на кафе. По всяко време може да опитате петте бири, специално създадени за мястото. Имената им са интерпретация на вида бира с добавена нотка креативност, за да направят преживяването още по-неповторимо. Хоп Троп Неипа е сухо-охмелена, но не прекалено горчива. Спайс Вайс е традиционна Вайс бира, но с добавени вкусове и тукашни подправки: чубрица и сминдух. Brew-нетка тъмна е тъмната бира от асортимента, леко сладка и с дъх на кафе. Тепейл Ейл е горчива, карамелена и плодово екзотична. Чилзен Пилзен, както говори името ѝ, е Пилзен бирата в Пивоварница.

Няма да говорим повече. Най-добре може да се убедите, като отидете на място.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.