Фотоконкурс

Фотоконкурс
3 април 2014 снимка Петя Гърноева
За трета поредна година Български дарителски форум и фондация Помощ за благотворителността в България организират фотоконкурс на тема Благотворителността през обектива.


Ако сте фотограф – любител или професионалист и имате сетивата да видите нечия кауза, добро дело, смислена промяна наоколо, лицата на хората, направили жест за другите, дарители, доброволци, активни граждани или сте готови да ги потърсите оттук насетне – снимайте и изпратете вашия поглед върху благотворителността в България.
Категориите, в които ще бъдат излъчени победители в конкурса, са Благотворителност и образование, Благотворителност и здраве,  Благотворителност и култура, Благотворителност и екология, Благотворителност и социална подкрепа, Моят герой (лицата и действията на хора, направили нещо изключително за друг човек или кауза), Фоторазказ за благотворителността (група от 4 до 8 фотографии на една тема) и Награда на публиката.
Победителите в първите 7 категории се определят от жури в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Явор Попов. Осмият победител ще бъде излъчен чрез гласуване на публиката в сайта на конкурса. Всички снимки трябва да бъдат придружени с кратък текст.
Церемонията по награждаването ще се състои в началото на юли 2014, а наградените фотографии ще бъдат подредени в изложба, която ще пътува и в различни градове на страната.
Краен срок за изпращане на фотографиите е 21 май 2014г. на blagobektiv@gmail.com.
Подробности за категориите и условията вижте тук.
Имате ли затруднение с изпращането на голям формат снимки през имейл адрес, ползвайте Tranzit. 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.