Благотворителността през обектива

Благотворителността през обектива
8 май 2014 снимка Калоян Богданов
Имате още съвсем малко време да се включите в третото издание на фотоконкурса Благотворителността през обектива.


Ако сте фотограф-любител или професионалист и ви спечели нечия кауза, добро дело, смислена промяна наоколо, лицата на хората, направили жест за другите, дарители, доброволци, активни граждани – имате възможност да снимате и до 21 май да изпратите вашия кадър на благотворителността в България на адрес blagobektiv@gmail.com.
Категориите, в които ще бъдат излъчени победители в конкурса, са Благотворителност и образование, Благотворителност и здраве, Благотворителност и култура, Благотворителност и екология, Благотворителност и социална подкрепа, Моят герой (лицата и действията на хора, направили нещо значимо за друг човек или кауза), Фоторазказ за благотворителността (група от 4 до 8 фотографии на една тема) и Награда на публиката.
Победителите в първите 7 категории се определят от жури в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Явор Попов. Осмият победител ще бъде излъчен чрез гласуване на публиката в сайта на конкурса.
Всички снимки трябва да бъдат придружени с кратък текст.
Изложбата с отличените фотографии от конкурса ще може да видите в галерия Credo Bonum от 3 до 13 юли. Наградените снимки ще бъдат публикувани и в специален каталог, а от есента изложбата ще пътува и в различни градове на страната.
Конкурсът се организира от Български дарителски форум и фондация Помощ за благотворителността в България с подкрепата на фондация Америка за България.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.