Hedon


Адрес: София, бул. България 56А
Работно време: 12:00–...
Телефон: 02 850 44 35

Кухня: европейска
Най-новото заведение в София носи предизвикателното име Hedon и на трите си етажа събира в едно уютен ресторант с подбрана кухня, бляскав клуб с модерен интериор и малка, но изискана вип зала за специални вечери.

Hedon е бутиково заведение, в което модерната изисканост среща ренесансовия разкош. Дизайнът е дело на небезизвестния Юлиан Тахов, който е съчетал футуристични мебели с огромни ренесансови платна и орнаменти. Обширният първи етаж, където е разположен ресторантът на Hedon, е решен в светли и топли цветове, създаващи атмосфера на делови уют. За обяд или вечеря ще ви посрещнат с изключително разнообразно меню – гурме и fusion кухня, както и с богата винената листа.
Второто ниво в Hedon е отделено за шикозен клуб, в който ренесансовата нотка в интериора избухва в цялата си пищност. Мебелите са изчистени, в черно и бяло, а в средата на помещението е монтирано футуристичното огнище, което придава топъл уют и прави строгата стилистика на клуба по-интимна. Музиката е лека, питиетата – всякакви. Истинският лукс следва на третия етаж, където се намира вип залата на Hedon. Тя е предназначена за 8-10 души, има самостоятелен вход, отделно обслужване и доста тайнствена атмосфера. Издържана е в черно и златисто с характерни ренесансови орнаменти, а край разположените по стените и тавана платна се процежда загадъчна светлина. Залата е перфектното място за компании, които държат на анонимността си. Разделена е на част за хранене и такава за релакс с удобна мека мебел. Въобще Hedon може гордо да носи името си – това е място, в което знаят как да ни доставят удоволствие.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.