Chicago piano bar

Входна такса: Музика на живоFace controlКлиматикГардеробБезжичен интернет


Адрес: София, бул. Дондуков 9
Работно време: вт-нд 22:00-05:00
Брой места: 100-120
Мобилен: 0894 440 540

Тип музика: джаз, поп
Пиано бар Chicago отваря врати наскоро, за да запълни тази ниша от нощния живот, която те предразполага да бъдеш себе си. Класно място, в което няма нищо случайно – от табелката, която те посреща на бул. Дондуков 9 до мелодията, която те изпраща, за да подари истинско удоволствие и споделена наслада от хубавата вечер.
В приглушената светлина на Chicago piano bar ви посреща мек аромат на пури, обаянието на музиката и картини с усещания от нов богат, плътен, чувствен свят на теми и интерпретации.
Стените на десетината стълби, отвеждащи към задушевната и приятна обстановка на заведението, са окачени с фотографии на познати лица от родното медийно пространство, които вече са се превърнали в приятели на мястото. Светещите фототапети и меките сепарета са другата приятна изненада в бара.
За ценителите на добрата музика всяка вечер се грижат изпълненията на постоянните два минибенда в състав – Цвети Радойчева (вокал) в компанията на Александър Байчев (пиано), Лазар Кесов (вокал; участник в Music Idol) и Пламен Петров (китара), близначките Силвия и Катя (вокали) и Георги Дюлгеров (вокал). Едва ли има по-добро усещане в късна вечер от стилна обстановка, стъклен роял, класно питие и опияняващ ритъм.
Пиано бар Chicago е подходящ за вашите фирмени и частни партита, рождени дни и други мероприятия. Ние ще се съобразим с вашия бюджет.
Музика на живо, звезди от балканската естрада, диджеи, караоке, таньори, както и кетeринг. За организирани мероприятия отстъпката е 10% от сметката.

Входът се начислява на сметката.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.