Carrusel Club


Адрес: София, ул. Георги Раковски 108
Работно време: ср-сб 22:00-04:00
Мобилен: +359 877 078 080
От пода до тавана през атмосферата между тях, всичко в един клуб е важно. Този петък Сarrusel отваря втория си сезон с освежено лице и силна концепция, в които открихме два пъти името Ясен и нито една грешка.

Клубът, наречен с испанската дума за въртележка, вкара забавен тон в нощите ни още с появата си миналата година. Включително и с това, че върна в тях фразата фейс контрол. Сега мястото се звърта на пета и излиза с още по-добра идея как да прекараме часовете след 10 вечерта. За начало си запазваме петък и събота за парти програма, създадена от Ясен Петров и силния му нюх към интересната клубна музика и диджеи от целите Балкани. Ето и пример: голямото откриване е с DJ Utkan от Истанбул на 18 септември и гърка Elias на 19-ти – от нас насреща се иска да си носим приятелите, обувките за танци и хубавите прически.
Завъртаме седмица напред и в клуба пристигат Стан Колев и квартет Захира (на 25 септември), което моментално означава, че тук има и сцена за жива музика! Тя е част от новата концепция на Сarrusel и се готви да посреща млади български изпълнители в сряда. В четвъртъците ще чакаме чужди артисти, а нататък се говори и за джаз вечери – стискаме здраво палци, защото на София сериозно є трябва такава отворена сцена за различни типове музика и всякакви събития.
Но да влезем навътре по гладкия мрамор. Още в коридора виждаме подписа на Сarrusel – новите картини с клоуни на Ясен Згуровски, които дават тон на цялата атмосферата. После плъзваме ръка по новия полиран камък на централния бар и се качваме на втория етаж, където гледката към действието на долния е убийствена – ето къде ще ни намерите през уикенда. Но елате преди обичайното "след 12" – клубът ни чака баровски след 10, за да изпием по коктейл-два (миксирани от бармани с титли като Александър Стайков и Никола Белаков), преди да скочим за танци към 1 след полунощ.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.