Bamboo Bar


Адрес: Варна, бул. Сливница, Търговски център Младост, модул 3
Работно време: 08:00-02:00
Мобилен: 089 471 14 41
Тази седмица BUONDI® Caffé представя поредното приятно място, където можете необезпокоявани да изпиете сутрешното си кафе, а вечер да разпуснете с майсторски приготвен коктейл. Bamboo Bar се намира в Търговски център Младост и примамва с уединение и уют, макар и на броени метри от оживения булевард Сливница.

В Bamboo Bar, както и в останалите заведения от едноименната верига, собствениците са помислили за всеки детайл, като крайната цел е една - удовлетворението на клиента. Светли ненатрапващи се цветове, мека мебел, проектирана да създава комфорт, вместо да впечатлява, нежен чил аут през деня, добре подбрани предложения в менюто.
Водени от идеята да ви предложат най-доброто, тук залагат на голям избор от топли напитки, приготвени с висококачественото BUONDI® Caffé, част от продуктовата линия на Nestlé, От силното еспресо и традиционното капучино, до ароматния горещ шоколад и изкушаващото ванилочино. Не са пропуснати и Nescafe латета в различни вариации – със сироп от лешник, карамелов и шоколадов сироп, смлени бисквити.
Колкото спокойни са дните, толкова вълнуващи са нощите в Bamboo Bar. Ladies Night в понеделник с безплатен коктейл за дамите, Shot Party в четвъртък (попитайте за Шотландски изгрев и Абсолютен полет), Folk Party в сряда и Ultra Commerce Party в петък и събота с резидент диджеите Rado и Galya G.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.