Spaghetti Company 2

С доставкаКухняТераса / ГрадинаКлиматикПлащане с картиБезжичен интернет


Панорама




Панорама



За да разгледате интерактивната панорама, трябва да имате инсталиран Quicktime Player.

Адрес: София, бул. Ситняково 48, Serdica Center
Работно време: 09:30-24:00
Брой места: 110+300
Телефон: 02 841 28 18
E-mail: spaghetticompany@mail.bg

Кухня: европейска, интернационална
Тип музика: house, chillout




Spaghetti Company радва ценителите на италианската кухня, със стилен и модерен дизайн, съчетаващ уют и класа. Трите ключови думи на верига заведения са Pizza, Pasta, Modernista.
Изчистеният стил и леката музика внасят уют и спокойствие, наред с комбинацията от дърво, мека мебел и пастелни тонове. Високите секции с наредени по тях буркани и гардеробите с плъзгащи се врати създават усещане за домашна атмосфера.
Лятната градина очарова с дегустационните си менюта и специално подбрани напитки. Акцентът е върху италианската кухня, но се долавят и нотки от средиземноморската и френската кулинария. Наминете за закуска или изпийте първото си кафе при атрактивен избор от обедни менюта и десерти, а вечер се насладете на чаша вино от внимателно селектирания винен лист под звуците на chill out. Неповторимо място, идеално за бизнес и лични срещи, семейни празници и рождени дни!

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098