Mediterraneo

КухняТераса / ГрадинаГардеробБезжичен интернет


Адрес: София, ул. Оборище 9Б
Работно време: 12:00–24:00
Брой места: 70
Телефон: 02 944 95 82
Мобилен: 088 664 44 02
Ресторант Mediterraneo - класическа средиземноморска кухня, приготвена в домашен стил.
Изберете дискретния салон, намиращ се в етаж от стара къща, ако имате романтична среща. Там дизайнът на интериора е дело на художника Ясен Панов.
Заведете приятелите си в зимната градина с камина и големи прозорци към заснежения двор. Вътре има средиземноморски арт фотографии на Жоро Торнев.
Насладете се на чаша студено вино под зелените клони на дърветата в градината през топлите летни вечери, озвучени от акустичната китара на Веско Проданов.
Всеки сезон тук с рецептите си гостува шеф готвач от различна средиземноморска страна. Така, без да излизате от София, ще опитате прочутия Пулпо ала Галега на Пепе от ресторант Исидора в Мадрид или традиционната домашно приготвена калабрийска паста на Лаерте Якубино от Реджо ди Калабрия, а вече и тосканските рецепти на Кантинета Антинори във Флоренция. И не си тръгвайте без да сте опитали десертите – някои твърдят, че са най-добрите в града...
Тук изповядват философията на средиземноморската кухня за подчертаване на естествения наситен вкус и богат аромат на пресните продукти, щедро използване на свежи подправки и билки и виното – специално селектирано за различните ястия.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.