Монтрей


Адрес: София, бул. Акдемик Стефан Младенов 80, с/у НСА
Работно време: 10:00–24:00
Мобилен: 088 881 30 00
Вече имате още една причина да обърнете гръб на Центъра за сметка на Студентски град. Тя се казва Монтрей – клуб-ресторант, който ще привлече както безотговорни ентусиасти като мен и вас, така и нашите приятели с вратовръзки.
Монтрей е от типа места, в които с влизането атмосферата те кара да понижиш неволно глас, а при настаняването внимаваш как боравиш с приборите от страх да не развалиш магията на масата. Първоначалният респект от семплия аристократизъм и изисканост бързо се разсейва от симпатичния персонал – ще ви посрещнат като приятел, който не са виждали от години. Интериорът съчетава леки завеси в светли тонове, пищни полилеи от стъклени фигурки и масивни столове с дворцови орнаменти, поръчани специално от Италия. Освен в основния, можете да разпуснете с приятели и във VIP салона. Той е с капацитет за двадесет души, а опцията да бъде затворен за тесен кръг себеподобни и озвучен самостоятелно го прави перфектен за частни партита. През пролетта концепцията за максимален комфорт на клиента ще бъде доразвита с уютна лятна градина.
Музиката в ресторанта е ненатрапчив фон, на който хората да се нахранят и отпуснат добре. Стилово това означава ретро от 80-те, френски шансони, избрани ба­ла­ди от 90-те и чиста класика като Клайдерман.
Освен добър списък от морски деликатеси, в менюто ще откриете също специалитети от европейската и българската кухня. Отделно всеки ден можете да хапвате нашенски гозби, приготвени на момента и специално за обяда. Българските концентрати в менюто са сведени до минимум, но на кого му пука при такава богата селекция от аржентински, италиански и, разбира се, родни червени и бели вина.
За скромния си бизнес живот от един месец собственикыт вече може да се похвали с първите си лоялни клиенти. Нищо чудно и вие да повторите визитата си в Монтрей – оказа се, че в тази част на София няма аналогично и по-адекватно място за бизнес срещи и лични празници, които да полеете с качествено вино. Проверете сами.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.