Кривото 3


Адрес: София, пл. България 1, НДК, подлез до фонтаните
Работно време: 00:00–24:00
Мобилен: 088 587 84 85
Класираме новия ресторант-пицария Кривото на челно място сред софийските заведения за хранене – намира се в топ центъра и ни очаква с вече проверените рецепти и добро обслужване по всяко време на деня и нощта.

На мястото на бившето кино Мултиплекс в подлеза на НДК бързо се напълни с магазинчета, но за късмет залите му от страната на трамвайната спирка влязоха в по-добра употреба – вече са заети от новото попълнение във веригата ресторант-пицарии Кривото. По-удобно не може да бъде?– на пъпа на София, с достъп до паркинга на НДК и с денонощно отворена кухня. При това има място за всички на масата. Местата вътре са цели 190, а в пространството пред заведението са подредили симпатични бели маси и дървени канапета за още 60 души, поне до края на топлите дни. Като интериор този ресторант прилича най-много на Кривото в Студентски град, което означава хубава мебелировка от светло и тъмно дърво, стени в графитеносиво и красиви лампиони в разни цветове. Ако обичате да хапвате с повече приятели, тук винаги ще намерите маса, край която да се събере цялата компания. Имат и две по-самостоятелни зали за по 20-30 души, едната от които е решена в много приятен лаундж стил с ниска мебел и приглушена светлина. При повод не се бавете да резервирате.
Кухнята на Кривото отдавна е изпробвана, затова е сигурно, че няма да сгрешите. И тук можете да поръчате чудесната салата Джинджър или пък руколата с дресинг, винаги можете да разчитате и на прясната лазаня със спанак или шунка. Фаворити са ни и антипастите на скара (тиквички, синьо сирене, босилек и песто), както и палачинката с пиле. Ако пък огладнеете, но няма как да мръднете от вкъщи или офиса, Кривото ще помогне с бърза доставка на желания адрес – само позвънете на 0888 10 18 10. Още по-удобно е, че менюто е подръка онлайн на krivoto.com – на който заведението не му е на две крачки, поне може да поръча с две кликвания.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.