Flowers


Панорама
ПанорамаЗа да разгледате интерактивната панорама, трябва да имате инсталиран Quicktime Player.

Адрес: София, ж.к. Люлин 10, мебелен център Лабиринт, бул. Д-р Петър Дертлиев 25
Работно време: 09:00–23:00
Телефон: 02 810 01 83
Мобилен: 087 766 67 17
Понякога ужасно ни се иска да пропуснем лудницата и изнервящата липса на места за паркиране в центъра на София. Идеалният вариант за бягство включва и нещо вкусно за хапване сред голяма градина с минимум градски шум. Открихме Flowers – подходящото място за целта.
Сравнително новият ресторант Flowers се намира в Люлин 10, на последния етаж на сградата на магазин Лабиринт. Има си отделен вход, а за клиентите, които не обичат да изкачват стълби – асансьор. Попадайки тук, разбираме, че името идеално пасва на заведението – по стените и бара са подредени цветя в тон с преобладаващата гама лилаво, розово и кафяво. Съвсем сигурно ще си намерите удобна маса, защото във Flowers местата не са никак малко – двете вътрешни помещения гарантират 170, а градината на покрива – още 150 места, с идеята броят им да се увеличи. Зеленото кътче е отворено отскоро, но личи, че е създадено с идея за истинско място за отмора. Масите са приятно разположени и с достатъчно пространство между тях, така че да не се налага да слушате разговорите на останалите посетители, а и гледката си заслужава.
Що се отнася до храната, менюто на Flowers е доста разнообразно, без да се ограничава в някакъв специален тип кухня. Ако трябва обаче да препоръчаме нещо, то това са приготвените на място десерти. Няма да съжалявате, ако изберете мандариновата торта с маскарпоне или пък шоколадовото мольо. Ако решите да наминете някой ден по обяд, знайте, че ще ви посрещне обедно меню с готвени ястия, при това на съвсем приятелски цени.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.