Spaggo


Адрес: София, ул. Свети Наум 48
Работно време: 10:00–01:00
Брой места:
Телефон: 088 866 22 06
Телефон: 088 842 77 00
Телефон: 02 964 12 05

Кухня: европейска, интернационална
Тип музика: chillout
В кв. Лозенец, на бул. Свети Наум 48 наскоро отвори врати второто заведение от веригата Spaggo. И тук, както в първото, дизайнът е разчупен, обстановката е разнолика, а разнообразието на помещения създават усещането, че сте в истински комплекс от заведения.
На първия етаж се намира стилният Wine & Cheese Bar, където можете да изберете вино от над 250 етикета. Докато похапвате вкусно или пиете по чаша в приятна компания, за вашите деца, от 1 до 10-годишна възраст, ще се грижат опитни аниматори в детски кът Funny Кids. Това е едно от малкото заведения, които разполагат и с обособен център за още по-малките си посетители под 1 годинка. Funny Baby е на втория етаж, в спокойно и специално оборудвано за целта помещение. Близо до него се намира и Spaggo Coffee, където спретнатите лилави канапета, кокетните бели масички и раирани декорации в интериора са идеални за кафе моменти. Залата е отворена от 11:00 за желаещите да изпият чаша ароматно кафе или фреш. Менюто е разнообразно и в него може да откриете както традиционните пасти и ризото, така и телешки стек със сос пипер, поднесен с печени картофки и зеленчуци, агнешко печено с ароматни подправки и ориз и филе елен със сос от диви гъби и ризото с боровинки. Ако искате да опитате истинска италианска пица, не е необходимо да ходите до Италия.
Заведението е изключително подходящо за сватби, защото докато трае празнеството дечицата на гостите ще бъдат забавлявани от усмихнати аниматори в един от двата детски клуба. Успешната комбинация между Spaggo и Funny превръща сградата в страхотна парти къща. Като споменахме сватби – на трети и четвърти етаж се подготвят и лукс апартаменти с гледка към националния парк Лозенец – особено подходящи за за първа брачна нощ, както и за гостите на София.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.