Adi's Cook & Book


Адрес: София, ул. Будапеща 31
Телефон: 02 470 26 35
Сигурни сме, че Алиса е била на подобно място, когато е попаднала в Страната на чудесата. И ако тя е стигнала там през заешката дупка, то ние намираме ADI’S COOK & BOOK сред оглозганите стари софийски къщи и приятния хлад на ул. Будапеща. ADI’S e контрапункт на шумното столично темпо и, скрита от всичко, на което противостои, ресторант-книжарницата привлича онези, за които спокойствието и насладата означават всичко.
Както предполага името, ADI’S е мястото, където можете да останете насаме с уханна напитка и хубава книга в ръка. Близо четири хиляди добре подбрани заглавия красят романтичния интериор на мястото. Усещането е почти домашно – фотографиите, картините и симпатичните семейни сувенири напомнят колко много любов е вложена в създаването на ADI’S. И това съвсем не е всичко. Да кажем, че градината е просторна и уютна, е малко, защото тя притежава онзи мечтателен облик, който ни отпуска и зарежда едновременно. Чудесно решение е за всякакви фамилни тържества, бизнес срещи и частни събития. Разбира се, и тук ще намерите книги, както и още абсолютно спокойствие.
Персоналното отношение към гостите на ADI’S COOK & BOOK е забележително. Ще имате възможност сами да слезете до избата, за да изберете виното към своята вечеря, или да готвите редом до майстор-готвача, който ще ви помогне да съставите идеалното меню за вашия повод. София все още не познава друго място, което да прави гостите си и техните събития толкова специални.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.