Пей сърце


Адрес: София, ул. Георги Софийски 32
Работно време: 12:00–23:30
Телефон: 02 471 34 19
Мобилен: 088 614 35 74
Изисква се смелост, за да създадеш ресторант с бели стени и покривки, да го направиш уютен и приветлив и да го кръстиш Пей сърце. Само влизайки вътре ще разберете защо пее сърцето и защо това не е метафора. На ул. Георги Софийски 32, недалеч от Александровска болница, се намира прекрасният Пей сърце – място, където ще нахраните и небцето, и душата.
Разноликата клиентела на ресторанта познава добре както разкошните пици, така и по-софистицираната храна като сушито или телешкото шатобриан. И докато комбинацията от различни стилове кухня може да озадачи някои, учудването бързо се стопява при гледката на многото и все доволни хора. Едната причина за това е, че майстор-готвачът се е постарал храната да бъде изпипана както трябва, но ще намерите и провокиращ апетита изненадващ елемент.
Затова пиците ще бъдат с моцарела, но част от топинга ще бъдат например кестени, тиква и вкусен, пресен хамон. Салатите съчетават изкусно плодове и зеленчуци, сладки или кисели дресинги и дори водещо към суши менюто уасаби. Нека никой не смята, че екстравагантните съставки означават трудни за възприемане ястия, още по-малко висока сметка. Напротив, съставките и цените са премерени така, че да се върнете отново. Друга причина да го сторите е развлекателната страна на Пей сърце, която действително… пее. Тук се събират талантливи българи и възможността Любо Киров или Рут да ви припяват, докато хапвате чуден котлет от риба меч е доста голяма. Добрата храна и музиката вървят с бутилка вино, а листата тук е освен богата и на добра цена. За да ни е още по-удобно, Пей сърце правят доставки по домовете.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.