Graphite

Безжичен интернет


Адрес: София, ул. Три Уши 2
Работно време: пн-пт 08:00-24:00; сб 12:00-24:00
Брой места:
Телефон: 02 987 11 20
Елегантност и качество откриват посетителите на ресторант Graphite всеки път щом се озоват отвъд тежките му врати на ул. Три уши 2. Работещите в района на Съдебната палата, а и доста от чужденците в столицата вече добре познават тихото местенце, където прекарват обедните си почивки, но истината е, че вечер Graphite се превръща в още по-привлекателно средище за изискана вечеря или бизнес среща.
С влизането открихме неголям и изчистен салон с масивни кожени сепарета. Тъмната гама, избрана за интериора, предразполага към отпускане и уединение, така важни за неприкосновеното ни лично пространство. Допада ни, че дори да е в центъра на София, Graphite предлага достатъчно спокойствие, а и подозираме, че лятната градина определено ще бъде фаворит на посетителите.
Менюто е също толкова стегнато и изтънчено, колкото е обстановката. Предлагат антипасти, паста, ризото, риба, месо на скара (което според нас чудесно би акомпанирало на бутилка пино ноар на Кастра Рубра). В Graphite предлагат впечатляващ винен лист с напитки от Стария и Новия свят, така че винаги ще можете да изберете подходящата компания за някое от ястията на chef Александър Наумов. На нас съблазнително ни звучат телешкият стек по дижонски и медальонът със сирене бри. Ако пък сте предпочели Graphite в следобедната си почивка, горещо препоръчваме чаша чай от пребогатата селекция – помолете приветливия персонал за меню.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.