Alegre


Адрес: София, ул. Христо Белчев 29Б
Работно време: 10:00–23:00
Брой места: 100
Мобилен: 087 876 66 28
E-mail: restorant.alegre@abv.bg
Alegre – радостен (на испански език, бел.ред). Всичко в този контекст, за което се сетите, ще бъде вярно – и ведрата атмосфера, и непринудените вечери с приятели, които ще прекарате в новия ресторант на ул. Христо Белчев Alegre.
Ако сте неуморни пътешественици и имате какво да разкажете за своите приключения в странство, то Alegre е точно като за вас. Защото това не е просто ресторант, в който ще идете и ще похапнете. Да, храната е изключително важна, но мислете за нея като за социално преживяване. В Alegre имате свободата да донесете (и оставите) частица от себе си, да споделите приключенията си с хора като вас самите. Ресторантът разполага със стена, на която можете да закачите фотографските мемоари, които пазите от своите пътувания, да ги коментирате с приятели, да ги оставите за спомен. Точно както всеки дом, пълен със снимки пълни душата, така е и тук.
Кухнята също ще ви остави доволни – менюто е достатъчно разнообразно, за да няма ощетени, но по-важното е, че на всеки два месеца ще има отделен лист с характерни за определен регион от света ястия. В Alegre откриват със седмиците на Латиноамериканската кухня и съответните типични гозби. Съчетайте ги с правилното вино и Alegrе ще се превърне в любимия ви ресторант за задушевните есенни вечери.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.