Raffy Bar & Gelato 2


Адрес: София, бул. Витоша 18
Работно време: 00:00-24:00
Мобилен: 089 551 50 41
Първият Raffy Bar & Gelato се настани удобно на Ангел Кънчев още преди година, доказвайки бързо отличната си кухня и примамвайки хиляди доволни клиенти с чудния си сладолед. Местата там обаче никога не стигат, затова съвсем наблизо – в пешеходната зона на булевард Витоша, се появи второто софийско заведение от веригата, което предлага още отлични причини да отделите някой друг час за кулинарни наслади.
Като истински брат-близнак на добре познатото ни заведение на ул. Ангел Кънчев, Raffy на Витошка впечатлява още от пръв поглед – със семпъл, изчистен и стилен интериор, доминиран от спокойни тоналности, естествено дърво и отлично вписващи се декоративни растения. Помещението е достатъчно обширно, но специално за топлите летни дни и нощи се шири и върху самата Витошка с десетки маси и столчета на открито. Можете да избирате между удобни сепарета и високи маси със съответните столчета – според това как обичате да пийвате своето вино със салата или как предпочитате да се наслаждавате на избрания от вас сладолед.
А тук ще откриете чудесни възможности и за двете – менюто в Raffy е възхитително обемно и изпълнено с всякакви красиви възможности за сутрешна закуска, засищащ обяд или деликатна вечеря на свещи.
Мнозина познават марката Raffy покрай великолепните сладоледени специалитети (срамота е, ако още не сте пробвали някоя от сладоледените торти, десертите с йогурт, палачинките със сладолед, или пък откриваемите само тук три серии специални сладоледени десерти) – в заведението на Витоша ще намерите всички тях, а ако се затруднявате в избора, не се притеснявайте да питате за експертен съвет учтивия персонал. Неслучайно са толкова вкусни – всеки сладолед и сладоледен специалитет с марка Raffy се приготвя на място, всеки ден.
Салатите и основните ястия пък са подчертано средиземноморски и по италиански вкусни и изискани. От хлебчетата с кашкавал, яйца и чирозо до страхотните пици, паста, талиатели, впечатляващите салати Цезар и Raffy, или традиционните за Апенините брускети, можете да сте сигурни, че всичко на Витоша 18 е приготвено със същото майсторство и прецизност, както познатите ви вкусотии от Raffy Bar & Gelato на ул. Ангел Кънчев. Личните ни фаворити станаха пицата Рикота и рукола, както и впечатляващото като грамаж Кънтри меню (върви по килограм или два) със свински ребра, пилешки пържоли, телешки бифтек, картофи и печени хлебчета. Ммм!!!
Ако минавате само за кафе, Smoothies, вече прочутите Raffy шейкове, чаша вино или вкусен коктейл, също няма да бъдете разочаровани. Музиката тук е подбрана за да стимулира приятното преживяване и дългото оставане, а Wi-Fi интернетът винаги ще ви помогне да довършите някоя важна работа или разговор сред далеч по-приятна от офиса обстановка.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.