La Terazza


Адрес: София, The Mall, Цариградско шосе 115, ет. 2
Работно време: 09:00 до 00:00
Мобилен: 0885 380 308
E-mail: rsrv@laterrazza.bg
И името, и атмосферата на ресторант La Terrazza те пренасят някъде в Средиземноморието. Просторен и модерен, с гледка към Витоша, подписът на ресторанта е вкусната храна, приготвена от внимателно подбрани продукти, която пристига на масата ви бързо с хубаво вино на атрактивна цена.

Всички от офисите около The Mall вече са го открили – след 12:00 тук редовно обядват хората, които предпочитат да заобиколят щандовете с бърза храна, за да хапнат спокойно и комфортно, като на семеен обяд. Не го казваме случайно – голямата дълга маса с 24 стола, на която моментално си представяме колоритна италианска фамилия, побира колегите в приятелски кръг. Оказва се, че 180-те места на ресоранта са малко за всички желаещи да се хранят тук и резервацията за обяд е силно препоръчителна. Всеки ден за обяд се предлагат различни свежи предложения от супа, салата, основно и десерт, които рядко се повтарят, така че трудно ще хванете едно и също ястие в месеца. Рецептите звучат в стил "сьомга с цитруси и цветни салати", "пиле пиката с бадеми и билков ориз", "телешко бон филе с магданозено пюре" или "свински пиперени каренца с Рататуй" – дори позната и традиционна храна се приготвя по модерен начин с неочаквана съставка. Отношението към всеки, прекрачил прага е персонално и приветливо – често ще бъдете посрещнати лично от управителя с широка усмивка. Като истински домакин той познава в детайли предпочитанията на редовните си гости. Тук се чувствате добре дошли, обслужват ви бързо с внимание и си тръгвате сити и доволни с мисълта, че много скоро ще се върнете отново.

Основното меню следва сезоните и се променя според пресните продукти и типичните ястия за различните периоди в годината. Скоро излезе новото меню с разнообразие от рибни и морски специалитети, които са още по-вкусни на слънчевата тераса с чаша студено бяло вино. А защо не и бутилка – La Terrazza работи с подбрани изби и ви предлага над 80 вина без обичайната за ресторантите висока надценка. Разликата между цената, ако консумирате на място или си купите бутилка за вкъщи е между 10 и 12лв.

Мисълта за клиента и неговия комфорт прозират във всяко послание на ресторанта – в момента La Terrazza предлага специални отстъпки и за киноманиаците, и за пристрастените към шопинга през уикенда. Има и много какво да ви предложат, ако изберете ресторанта за събитие – лично или корпоративно, парти или празнична вечеря, възможностите са много. Единственото, което се иска, е въображение. И, разбира се, вкус към добрата храна.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.