Никол


Адрес: Пловдив, бул. България 144
Работно време: 08:00-24:00
Мобилен: 089 331 37 35

Кухня: българска
Ресторант Никол е традиционен ресторант, стратегически разположен на булевард България, в близост до Панаирния град и центъра. Особено удобен – със собствен паркинг и хотелска част, състояща се от 40 места. Заведението залага на българската национална кухня и всеки клиент ще намери в менюто своето любимо блюдо. На каквото и да се спрете, ще останете приятно изненадани от изкусно приготвените ястия, поднесени с усмивка.

Ресторант Никол предлага и обедно меню – за всички, които не искат да излизат от ритъма на работния ден, но предпочитат вкусен обяд на отлична цена. Особено внимание обърнете на задушените в керамика ястия и сачове с неповторим вкус. Любопитството на ценителите ще предизвикат и рибните предложения. За доброто настроение на вечерните посетители се грижи бенд, готов да изпълни всякакви музикални желания – от евъргрийни, рок, блус, до популярни БГ хитове. Ресторант Никол е комбинация от прекрасен вкус, отлично
обслужване и комфортна атмосфера – с капацитет от 120 места, което го прави атрактивен за организирането на сватби, рождени дни и абитуриентски тържества.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.