Rodopska Kashta

Live musicFace controlCuisineTerrace / garden


Address: Sofia, Studentski grad, next to bl. 21
Working time: 11:00 - 24:00
Nr seats: 70
Mobile: 088 285 13 08

 

Top Comments (2)

In order to post comments, please register and log in using your username and password.
#1 22.08.2012 20:37 Aleksa

Re: Родопска къща

Не дай си Боже да дойде човек сам в това заведение! Сигурно ще го линчувате или запратите на някой сгъваем стол без маса, защото той не е заслужил да вечеря във вашето заведение. Най-добре сложете табела отвън, че не обслужвате сами клиенти или двойки, поне да им спестите унижението!

Със сигурност знам едно повече няма да стъпя в това заведение и ще разкажа на всичките си приятели и роднини да не го посещават!

П.С.
Добре че все пак ме обслужиха на друго заведение, че и ако от там ме бяха изгонили щях да си остана с пари, но по-малко гладна и повече унизена.

#2 22.08.2012 20:36 Aleksa

Re: Родопска къща

Изключително недоволна останах от отношението на персонала на заведението и изобщо от заведението! За мое голямо съжаление днес (22.08.12) реших да вечерям заедно с майка си във въпросната "Родопска къща". Първо ми се наложи да изчакам известно време някаква сервитьорка да дойде да ме обслужи, при положение, че заведението беше празно. Вместо да бъдем попитани за поръчката, ни беше зададен въпрос дали чакаме още хора и тъй като не очаквахме други, сервитьорката ни каза да се преместим на друга маса. Съгласихме се и решихме да се преместим на друга по-малка маса (въпреки че имаше общо 4 заети маси в цялото заведение). Тогава сервитьорката ни каза, че тя е резервирана, което силно ме съмнява при положение, че липсваше табела "RESERVE" и всички останали клиенти стояха на съседни на нея маси (така че едва ли точно тази маса от цял ресторант е била резервирана). Момичето ни посочи друга маса, с малката разлика, че беше изцяло на слънце! Все пак съгласете се, че август месец в 6 часа е много горещо. Предвид, че масите ви бяха празни, мога да предположа на какво се дължи! Бизнес не се прави като се гонят клиентите, ако не сте запознати!

Може би аз нещо не съм разбирала правилно, но считам, че след като заведението ви беше празно в този час и след като аз съм клиента и идвам с парите си и съм избрала точно това заведение имам право да очаквам уважение и отношение, които не получих! Не зная дали това е политиката на заведението ви или просто персоналът ви предпочита по-големи компании с цел бакшиши, но никога не съм допускала, че ще ме изгонят от заведение по подобен унизителен начин.

Не дай си Боже да дойде човек сам в това заведение! Сигурно ще го ...


Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098