Болярка

Музика на живоКараокеКлиматикПаркингБезжичен интернет


Адрес: София, бул. Тотлебен 85-87
Работно време: 09:00-24:00
Брой места: 150
Телефон: 088 691 01 00

Кухня: европейска, българска
Тип музика: рок
Новата бирария в София носи хубавото име Болярка и посреща царски със студена българска бира, вкусни мезета и жива музика. И най-важното за сезона – Болярка е истинско скривалище от лятната жега.
Първите са открити в Сливен, а наскоро Болярка се появи и в Несебър. Дойде редът и на София. Тукашната бирария е голяма, с места за над 150 души и на два етажа. Първият е удобен за кафе сутрин или кратка среща с познати, а на долния, разположен под земното равнище, вече се лее основно бира. Имат всичко с етикета на Болярка, както и 7 вида наливно пиво.
Като във всяка добра бирария, тук наблягат на бирата, но не забравят мезетата. В менюто се редят наденички, вурстове, свински ребърца и джолани. Намират се и рибни ястия, разнообразни салати, супи, предлагат и обедно меню на доста ниски цени.
Всичко това се консумира в приятна обстановка, изпълнена с животворна прохлада. Погледа привличат строените върху свежо жълтите стени картини, които припомнят сцени от историята на Второто българско царство. На стълбите между двата етажа пък са подредили снимки, проследяващи технологията на пивоварството от едно време до днес. В една част на заведението по стените ще видите да висят и музикални инструменти – това е залата със сцена за жива музика, вече изпробвана на откриването на бирарията от БТР, Дичо, Дими (от Сленг) и други рок звезди.
За да виждат всички какво се случва на сцената, в отделните части на заведенето има плазми, предаващи изпълнението. Предвидливо са инсталирали и голям екран, свързан с проектор, който ще ви свърши добра работа, ако търсите място за презентации и бизнес празненства. Имат и техника за караоке, ако именно с него свързвате истински веселия купон. Това е – остава да резервирате.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.