В света на Прада

20 декември 2013
ИК Колибри ни потапя в света на модата с Прада! Търсете от 23 декември!


Годината е 1977. На Международното изложение на кожени изделия Мипел в Милано се срещат една изтънчена госпожица, наследница на кожарски магазин, минала през феминизма и романтиката на комунистическите идеи, и един амбициозен предприемач, производител на чанти. Миуча Прада и Патрицио Бертели. Тази не особено сърдечна среща е началото на емоционална и професионална алхимия, от която ще избухне неповторим артистичен феномен.
Прада не е само марка във висшата мода, а стил на живот и на поведение, който преобръща естетически канони, провокира, смайва, създава тенденции. Прада е мощен енергиен микс от авангардно изкуство, кино, архитектура, ветроходство, от все нови и нови експерименти, раждащи неизменно явления, белязани от две вулканични, непредвидими личности с ярка индивидуалност – кралицата Миуча и гръмовержеца Патрицио.

Джан Луиджи Паракини е модният редактор на вечния италиански вестник Кориере дела Сера. Той прониква уверено в света на Прада и нейния лабиринт от сполуки и несполуки. С безпогрешния усет на ценител и с опитното око на любопитен наблюдател той разкрива многообразните й превъплъщения, които очароват или разочароват, но никога не предизвикват равнодушие.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.