Ако можеше да ме видиш сега8 януари 2014
Очаквайте на 13 януари Ако можеше да ме видиш сега – един от най-вълнуващите романи на ирландката Сесилия Ахърн, обявена за кралица на модерната приказка!


C неповторимия си дар на разказвач тя внася изискано чувство за хумор и в своя трети роман - Ако можеше да ме видиш сега. Действието се развива в съвременна Ирландия, в малък град на графство Корк, където туристическите автобуси всекидневно създават задръстване, но местното ресторантче все още сервира нескафе. И това е идеалната обстановка за една модерна млада жена в нетипична ситуация, каквито често са героините на Сесилия Ахърн.
Aми ако любовта е пред вас, а просто не я виждате? Елизабет Игън е твърде заета, за да има приятели. Превърнала се по необходимост в майка на Люк, малкия син на сестра ѝ Сирша, със свой собствен успешен бизнес, тя няма време за пилеене. Ала Сирша ту нахълтва в живота на Елизабет и Люк, ту ги напуска неочаквано, и двамата отчаяно се нуждаят от вълшебна намеса. И тук се появява Айвън. Необуздан, спонтанен, жаден за приключения, той променя Елизабет по начин, който никога не си е представяла. Колкото до Айвън, той е дошъл да помогне на Люк, но ето че помага на Елизабет... и на себе си.
Преди да започне кариерата си на писател, ирландската авторка Сесилия Ахърн завършва журналистика и връзки с медиите. На 21 години написва първия си роман P.S. Обичам те!, който незабавно става международен бестселър и е филмиран с Хилъри Суонк в главната роля. Следващите ѝ романи – Където свършват дъгите, Ако можеше да ме видиш
сега, Място, наречено ТУК, Благодаря за спомените
и Подаръкът – неизменно оглавяват класациите за бестселъри. Книгите ѝ са издадени в 46 страни и общо са продадени над 10 милиона екземпляра.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.