Щастливите хора четат и пият кафе14 януари 2014
Щастливите хора четат и пият кафе на Анес Мартен-Люган е трогателна история, прелъстила милиони читатели по света.


Диан изгубва съпруга и дъщеря си в катастрофа. От този момент всичко в нея се вцепенява, с изключение на сърцето й, което продължава да бие. Упорито. Болезнено. Безполезно.
Неспособна да се справи с мъката, Даян решава да избяга от миналото и се мести в малко ирландско градче. Избира посоката заради мечтата на съпруга й Колен да посети страната, воден от любовта си към бирата Гинес. Даян се изолира от местните жители, въпреки тяхната доброжелателност и гостоприемство. В един особено тежък ден, когато тя почти се предава – легнала на пясъка, заливана от дъжда и брулена от силния вятър, недружелюбният й съсед – Едуард, я спасява, пренасяйки я на ръце в дома си. Той успява да й помогне да излезе от своето уединение, а сестра му я подтиква да се смеси с хората. Скоро Даян сякаш отново е готова да чувства... Тя осъзнава, че първо трябва да изгради живота си и едва тогава може би да се върне към любовта.
След години практика като психолог Анес Мартен-Люган се посвещава на литературата. Тя майсторски описва сложността на човешката душа и способността й да се бори с повратностите на живота. Мартен-Люган анализира и разнищва изящно, нежно и с чувство за хумор механизмите на човешката душа, за да ни представи роман, който ни очарова, трогва и докосва право в сърцето.

 

Горе Коментари (1)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
#1 16.02.2014 12:19 stoimenova1993@abv.bg

Re: Щастливите хора четат и пият кафе

kade moga da procheta poveche za avtorkata ?