Татко6 юни 2017 Уилям Уортън
Съкровена история, през която минава всеки един от нас в живота си – когато трябва да се грижиш за най-близките си или когато ти самият имаш нужда от тяхната помощ. Историята, в която читателят извървява пътя обратно към корените си, към спомените, в които родителите се превръщат в неизменна част от него самия.


Татко неслучайно е определян като един от шедьоврите на Алберт Уилям дьо Ейме, познат под псевдонима Уортън, тъй като успява да побере в себе си образа на Бащата във всичките му архетипови проявления – на защитник и закрилник, на възпитател, на насърчител, на учител, на съзаклятник, на авторитет, но и на противник.

Историята на Джон Тремънт, който се прибира у дома, за да се грижи за майка си и баща си в заника на дните им, се разгръща в красива и драматична панорама на вечните разломи в отношенията между родители и деца.

Джон е изправен пред предизвикателството да опознае отново своите близки, да се потопи в техните страхове, да преоткрие общото им минало и да им прости… но най-вече да разбере как да намери отново пътя към своя собствен син Били.

Татко е в книжарниците от изд. Сиела, цена: 19.90лв.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.