Някога пак24 октомври 2014
"Някога пак (изд. Колибри) се чете като дневник на обикновена жена, която ненадейно е станала кинозвезда. Тя сякаш не вярва особено на това, което й се е случило, но то е факт", отбелязва Лос Анжелис Таймс. Обявена за една от най-добрите книги на 2012, Някога пак е нещо повече от автобиография на забележителна жена с неподправен чар. Това е топло, забавно и съкровено четиво, пресъздаващо атмосферата в средно американско семейство с типични американски мечти.


Ако сте почитател на Даян Кийтън, след като прочетете Някога пак ще я харесвате повече. А дори и да нямате представа коя е тя, ще се насладите на един проникновен и трогателен разказ.
"Ето какво научих. Сега скоро ще стане Някога. Някога не може никога да стане Сега. Не можем да запазим миналото, нито да разгадаем загадката на любовта. Но според мен си струва да се опита", казва актрисата.

Родена на 5 януари, 1946, Даян Кийтън е американска филмова звезда, режисьор и продуцент. Носителка е на наградата на филмовата академия на САЩ за Най-добра актриса за ролята си във филма Ани Хол на режисьора Уди Алън.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.