Джон Бон Джоуви – Биографията

11 декември 2014 Лора Джаксън
Издателство Еднорог представя за първи път на български език официалната биография на любимеца на милиони фенове по света – Джон Бон Джоуви.


Джон Бон Джоуви – Биографията разказва за живота на музиканта от крайбрежието на Ню Джърси до блясъка на славата. От слаб ученик до рок икона, която разчупва стереотипа за шеметния живот от типа „секс, наркотици и рокендрол“, от покорител на женските сърца до отдаден на семейството баща на четири деца, това е историята на мегазвездата на рока Джон Бон Джоуви.

Пътят на групата Бон Джоуви до върховете на славата, изпъстрен и с любопитни факти от живота на Джон Бон Джоуви, като тайната му сватба с неговата любима от гимназията Доротея или активното му участие в предизборната кампания на американския президент Барак Обама, е всъщност една от най-вълнуващите истории на успеха в музикалния свят.

Лора Джаксън е популярен автор на биографии на филмови и музикални легенди. Тя е написала биографиите на Боно, Стивън Тайлър, Брайън Мей, Кийфър Съдърланд, Ийгълс, Нийл Даймънд, Куийн, Пол Саймън и Шон Бийн.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.