Семейство Ейглетиер12 май 2015 Анри Троая
Книгата на френския класик Анри Троая се завръща на книжния пазар. Поредицата за семейство Ейглетиер Троая започва да пише през 1965, а на български е преиздавана многократно през годините.


Семейство Ейглетиер е психологическа семейна драма, написана в най-добрите традиции на френската литература. Първата част от поредицата представя фамилията Ейглетиер - едно френско семейство, на което определено всеки би завидял. Те имат всичко – хубав апартамент в центъра на Париж, лятна вила в провинцията, добро реноме, престижни професии. Те са богати, красиви, умни и властни. Животът им изглежда съвършен, но отвътре са разкъсвани от страсти, съмнения, любов, лъжи и предателства.

Освен забележителен биограф, Анри Троая е и изключителен психолог и изследовател на човешката психика. Той анализира своите герои и с лекота разкрива отровната красота на привидно перфектния им живот. Поддадени на изкушенията, те често са поставени пред трудния избор и вечната битка между това, което трябва, и онова, което искат да направят.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.