Довърши тази книга19 май 2015 Кери Смит
Какво е общото между тайните ордени, досетливите изследователи, заровените съкровища и хитрите маскировки? Всички присъстват в книгата на Кери Смит, автор на "Унищожи този дневник".


Отчасти загадка, отчасти дневник, отчасти развлекателно приключение, "Довърши тази книга" ви кани да създадете своя собствена реалност. Единственият въпрос е как ще изглежда вашият свят, когато го завършите. За да разберете, трябва да стигнете до последната страница. Тази книга не може да съществува без вас.

"Довърши тази книга" е разделена на четири интерактивни части, включващи "Обучение в тайно разузнаване", "Методи на документиране и наблюдение", "Методи на изследване на артефакти" и "Наръчник с указания". От читателя се иска да изпълни задачите, които го очакват на всяка страница. От него зависи да осигури на "Довърши тази книга" необходимото съдържание, за да бъде тя книга изобщо.

Интерактивните книги на Кери Смит са популярни в цял свят и се продават в тиражи от по няколко милиона. Нейните идеи поставят началото на един нов жанр, който бързо завладява челните места в класациите. Смит дава възможност на всеки да решава проблемите с въображение и да намери своя собствен творчески подход. В "Довърши тази книга" тя направлява читателите в креативния процес, като разбива писането на книга на малки, но вълнуващи упражнения.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.