Чантата – целият свят на една жена18 ноември 2013
Целият свят на една жена се събира в дамската ѝ чанта.Съгласни ли сте с твърдението?


Аз като представител на нежния пол, определено заставам твърдо зад това изречение. В ежедневието си много рядко срещам жени с малки чанти (говоря за светлата част на деня, когато всеки тича по задачи). Колкото по-дълъг и натоварен е денят на една дама, толкова по-голяма е и нейната чанта, за да може да събере всичко, което ще ѝ бъде необходимо през целия ден. Като започнем от най-необходимите вещи (телефон, зарядно, документи, крем, гребен, червило и т.н.) и стигнем до най-различни покупки, с които сме се сдобили през деня. Аз лично предпочитам да събера всичко в една голяма чанта, отколкото да съм с малка такава и да нося още няколко торби. Сигурна съм, че не съм единствена. Но тези женски решения си имат своята цена. Едва ли някоя от нас е теглила чантата си на кантар, но преди известно време, докато държах 3-месечното бебе на приятелка, установих, че дамската ми чанта тежи повече от него. Затова когато избираме поредната си чанта, освен красива, е необходимо тя да бъде и удобна.

В  NovaChanta.com може да се насладите на голямо разнообразие от модели. Големи или малки чанти, ежедневни или вечерни, подходящи за всеки стил и повод. Най-привлекателното в цялата история са цените. Дори да нямате нужда от чанта точно в момента, няма как да не се изкушите и да си кажете: „Е, хх лв. къде ли не са отишли!“. Убедена съм, че неведнъж сте използвали това изречение. За да може съвсем точно да си представите колко голяма е новата ви придобивка и колко неща ще може да съберете вътре, екипът на NovaChanta.com е измерил ръчно всяка една чанта. Защото знаят, че за нас е важен всеки сантиметър.

Във всяка една дамска чанта обаче цари абсолютен хаос. Много усърдно се опитваме да бъде подредено и без излишни вещи, но просто не се получава. На всяка от нас ѝ се е случвало да търси ключа си толкова много време, че накрая да ѝ се наложи да извади почти всички неща от чантата, за да го намери. За да си спестя всичките тези нерви, аз имам голям и цветен ключодържател, който виждам още с отварянето на чантата. За наш късмет и в NovaChanta.com се предлагат различни видове от тези аксесоари, които биха допаднали на всеки вкус. Това може да бъде закачлив и нестандартен подарък за всеки повод както за жените, така и за мъжете. Тук е мястото да споменем и за бързата доставка на онлайн магазинът. Избраният артикул ще бъде при вас в рамките само на 24 часа от момента на поръчката. А ако стойността му надхвърля 49 лв., получавате и безплатна доставка до офис на Еконт. Какво по-хубаво от това!

Ако за вас е важно дамската чанта да бъде не само красива, но и качествена, сигурна съм, че ще оцените много високо съкровищата, които крие NovaChanta.com.

 


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.