Papa Don`t Preach7 октомври 2011
Преди две години американецът Джъстин Халпърн се завръща в родния си дом, където се налага да прекарва голяма част от деня със 73-годишния си баща. Последният е необикновен извор на словесни бисери и скоро синът започва да ги пуска в Twitter, без изобщо да предполага до какъв успех ще доведе начинанието му.


Феновете на Джъстин Халпърн и симпатичния му татко, когото весело наричат новия Сократ, бързо увеличават броя си, за да стигнат до близо два милиона към днешна дата. Пикът на цялата еуфория около афоризмите на бащата на Джъстин е издаването на книгата Дивотиите, които плещи баща ми – вече можете да я прочетете и на български, благодарение на издателство Colibri. За този проект го насърчава негов приятел, а инстинктът му за бестселър се оказва абсолютно точен. Въпреки че младият Халпърн не е неопитен в писателското поприще, именно компилацията с философстванията на баща му му донася международна слава. Така в ръцете си ще разгърнете 160 страници неподражаем хумор, който леко напомня смесица от американски ситком и древногръцки постулати.
При всички положения ще е по-добре да прочетете книгата, преди да гледате сериала, направен по нея, или да последвате Халпърн в Twitter. Усещането за синовна обич може и да минава в графа алтернативно, но това пък я прави дяволски интересна.

Дивотиите, които плещи баща ми е в книжарниците и на colibri.bg, 12лв

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.