Великият преход19 декември 2012
Напоследък толкова много се заговори за края на света, че сякаш той бива очакван с нетърпение. Причината не е в бленувания завършек на живота като физически такъв, а по-скоро в нуждата от промяна.


На по-любознателните от вас, за които цялата тази истерия около края е дала началото на голямо умуване - книгата Великият преход подхожда напълно. От нейните страници ще разберете колко съдбоносна може да бъде мисълта (Желязната лейди бе казала да се внимава с мислите, защото те се превръщат в думи, думите – в дела, делата - в навици, навиците – в характер, а характерът определя всяка съдба!).
Авторите на книгата ще се постараят да ви внушат, че бъдещето в никакъв случай не е предопределено, че миналото е само илюзия, а настоящето – именно то е моментът, на който си струва да отдадете значение. Ще бъдете и приятелски посъветвани, но без досадни и излишни наставления, да си направите равносметка, да сте активни и да търсите винаги и във всичко любовта.
Великият преход е книга пътепис, който не води из местности, а из древни цивилизации, из техните тайни, мистерии и мъдрости. Това, мислим ние, я прави хубав дар за предстоящите коледни празници. Търсете я в книжарниците.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.