Направете го сега!

7 февруари 2014
Видният американски юрист, журналист, писател и специалист по самоусъвършенстване и мотивация д-р Наполеон Хил и директорът на Napoleon Hill World Learning Center Джудит Уилямсън показват колко е важно да действаме на момента и без капка колебание, за да постигнем желания успех в книгата Направете го сега! (ИК Изток-Запад).


На всеки се е случвало да се колебае дали постъпва правилно, дали (не) трябва да извърши дадено действие, дали взима точното решение, или допуска огромна грешка.
Наполеон Хил – един от най-успешните и световноизвестни автори на мотивационни книги, и директорът на Napoleon Hill World Learning Center Джудит Уилямсън смятат, че тези колебания не водят до нищо добро и чрез тях единствено забавяме собственото си благополучие. В Направете го сега! двамата експерти твърдят, че когато действаме веднага – още преди някой да ни е подметнал, че грешим, или да ни е напомнил, че не сме изпълнили своите задължения – ние отстояваме независимостта си, намаляваме нивото на стреса и си налагаме самодисциплина, което неминуемо води и до успех.
В книгата Хил и Уилямсън разкриват принципите на личните постижения, които всеки може да усвои и да започне да прилага не само в сферата на бизнеса, но и в живота. За това обаче са нужни две фундаментални качества: самодисциплина и предприемчивост.
Авторите са твърдо убедени, че ако човек реши да действа сега, той неминуемо ще започне да жъне плодовете на действията си веднага.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.