София в ушите ти

София в ушите ти
5 декември 2013
Опознавателно-музикална реална и аудиоразходка из твоя град. Който има още много, много истории, които да ти разкаже.


Разходката е безплатна, носи името София в ушите ти, а опорните точки в нея са Халите, паркът Заимов и Военната академия и ще се случва всеки ден между 6 и 9 декември.
Идеята е следвана - можете да стартирате личната си разходка във всеки от трите пункта - Дом на киното (за Халите), галерия Васка Емануилова (за Заимов) и бар Kanaal (за Военната академия). Там ще получите mp3 плейър и слушалки - срещу залог по избор.

Всеки маршрут ще разказва различна история (на български или на английски ). Авторът им е журналистът Катя Атанасова. Спомените и асоциациите ѝ, свързани с даденото място, са озвучени от самата нея.
Специално за проекта музика са композирали Росен Захариев (тромпети), Тодор Стоянов (клавишни) и Александър Даниел-Санди (барабани), които познавате и като FlyWe2TheMoon. Глас-изненада ще упътва разхождащите се и ще ги провокира към определени действия.

В продължение на четири дни, София ще говори в ушите на хората, но и те ще могат да ѝ поговорят, като се решат да споделят и запишат на място свои истории за трите места, част от София в ушите ти. Записите ще бъдат добавяни към вече съществуващите, като по този начин аудиоразходките ще стават все по-разнообразни.

Ето и часовете, в които ще се случва разходката:
6 декември 12:00-16:00
7-8 декември 11:00-16:00
9 декември 12:00-16:00


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.