Детски филми на английски

Детски филми на английски
9 януари 2014
Всеки месец Bulgaria Mall съвместно с кино Арена Deluxe ще излъчва детски филми без субтитри или дублаж на български език. Идеята е да бъде осигурено качествено забавление както за англоговорящите, така и за българските ученици, изучаващи английски език.


В света на динозаврите ще бъде първият филм, който ще се прожектира тази събота (11 януари) от 11:00 в кино Арена Deluxe в Bulgaria Mall. Билетите влизат в продажба на касите на киното или на kinoareana.com от 8 януари (сряда). Цените на билетите са стандартните за кино Арена Deluxe – 11лв за деца, 13лв за възрастни.

Повече за В света на динозаврите
За първи път в историята на киното зрителите ще могат да видят и почувстват в най-пълна степен ерата, когато динозаврите са господствали на Земята. В света на динозаврите 3D е уникално приключение за голям екран, изключително подходящо за цялото семейство. Ще се срещнете със създания, по-реални от всичко което сте виждали досега! Тръгнете на едно праисторическо пътешествие с Пахи, слабичък динозавър, които въпреки малките шансове за оцеляване, ще триумфира като герой на своето време.
Геройствата и приключенията на Пахи отекват във всяка епоха, но той е рожба най-вече на късната креда, преди около 70 милиона години, на място, което днес наричаме Аляска.
Twentieth Century Fox и Reliance Entertainment представят, съвместно с IM Global, една продукция на BBC Earth Films и Evergreen Studios, със съдействието на Animal Logic - В света на динозаврите 3D. Гласовете на героите озвучават звезди като Джон Легуизамо, Джъстин Лонг и Карл Ърбан. Режисьори са Бари Кук и Нийл Найнтингейл, по сценарий на Джон Коли. Филмът е продуциран от Майк Девлин, Аманда Хил и Дийпак Наяр. Изпълнителни продуценти са Стюарт Форд, Маркъс Артър, Тим Хил, Дейвид Никсей, Майлс Кетли и Зарех Налбандян. Музиката е на Пол Ленард-Морган.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.