ABSOLUTна анимация, част II

ABSOLUTна анимация, част II


31 януари 2014
В това, което можете спокойно да приемете за първа част на историята ABSOLUTна анимация, ви представихме комикс артистът Рафаел Грампá и това как той ще се включи в инициативата Transform Today. Накратко - Рафаел вече работи по анимационния проект #NextFrame, като всеки от вас може да се включи в развитието на героите и историята.
Ето ги и тях - в картинки и текст!
Включете се, изглежда доволно интересно.


Основният герой на историята се нарича Винсънт Блек и притежава специална дарба - да вижда свят от идеи около себе си.
Преди много години всички идеи са били откраднати директно от главата на великия артист, наречен Визионерът. Те изчезнали внезапно, когато той се влюбил в мистериозна жена. Той вярва, че точно тя е откраднала идеите му и от тогава не е спирал да търси красивата непозната, за да си върне идеите.
Визионерът се свързва с Винсънт Блек, заради неговата специална дарба да вижда света на идеите и демоните, които го обитават. Визионерът моли Винсънт да открие жената, която е откраднала идеите му. Въпреки че в началото отказва, в последствие Винсент приема задачата.
Той се се среща с крадец на идеи, който го съветва да посети Знахаря и му дава тайна парола, която да му помогне в тази задача. Отварите на Знахаря съдържат ключа как да откраднеш идеите на другите хора. В свърталището на Знахаря Винсънт вижда, че демонът на Самотата директно насажда идеи в главата му. Тя е ревниво, зло създание, което веднага казва на Винсънт името на жената, която търси. Името и е Мадалеана Прауд и тя е млада и красива кабаретна танцьорка. Винсънт я посещава в клуба, където работи и се представя за велик артист. Мадалеана го кани на питие в гримьорната си. Той успява да я изиграе и да я накара тайно да изпие вълшебната отвара, дадена му от Знахаря. Вътрешните демони на Мадалеана, както и всички идеи, които е откраднала, биват освободени едновременно и Винсънт вижда как тя остарява с години пред очите му.
Но историята не свършва до тук...

Проектът #NextFrame можете да следите на:

absolut.com
facebook.com/AbsolutVodkaBulgaria
twitter.com/absolutvodkabg
youtube.com/user/AbsolutVodkaBulgaria


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.