Образование и бизнес

Образование и бизнес
10 март 2014
На един език ли говорят теорията и практиката? Под това мото на 24 март в Sofia Event Center (Paradise Center) от 09:00 ще се проведе конференция Образование и бизнес, организирана от три водещи икономически медии – Bulgaria ON AIR, INVESTOR, в партньорство с Bloomberg.


Едно от най-известните лица на Bloomberg – Джонатан Феро, ще дойде специално в България, за да модерира дискусията между хората от образованието, бизнеса и медиите. Конференцията си поставя за цел да намери решения за това как да се създадат условия за запълването на празнините за качествени специалисти в бизнеса. Тя ще търси и пътища за качествената реализация на младите специалисти в бизнеса.

Образование и бизнес – на един език ли говорят теорията и практиката цели да очертае проблемите в средното и висшето образование в България. Реален резултат от конференцията ще бъде резюме на предложенията за промяна и подобряване на образованието у нас, което ще бъде изпратено до всички страни в процеса.

По време на събитието в специални урни ще се събират предложенията на участниците за промени в българското образование. Събраните предложения заедно със заключенията от дискусията между образованието и бизнеса ще се обобщят в документ, подписан от панелистите и главните участници в конференцията, и изпратят в отвoрено писмо към Министерство на образованието. В рамките на конференцията ще се проведат няколко дискусионни панела, по време на които ще бъдат представени последователно предимствата и недостатъците на българското образование.

Запазете своето място тук и станете част от реалния дискусионен форум за образованието в България.
Конференцията е първата тема от предстояща поредица дискусионни събития, с които организаторите си поставят за цел да предизвикат задълбочен дебат по ключови за обществото ни процеси.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.