Maxx

Maxx
31 март 2014
С 0% алкохол и максимум изживяване срещу клишетата.


Как да повдигнеш темата за клишетата, без да прозвучи клиширано? Трудно начинание, като имаме предвид, че критиката към клишираното мислене се е превърнала в по-голямо клише дори и от първоизточника си. Сляпото следване на чужди убеждения и самоцелното оригиналничене като че ли ни пречат еднакво. И то най-вече в ежедневието, в моментите „тук и сега“, които в крайна сметка правят живота ни. Какво е важно, за да превърнем всяко време във време за нещо специално?
Българската бира Загорка търси отговора като подема дискусия по три клишета с главна роля в опропастяване на най-голямо количество пълноценно прекарано време: „Не бъркай работата с удоволствието“, „Човек се измерва според успехите му“ и една двойка противоречащи си клишета - „Най-важно е да си пръв“ плюс „Търпението е добродетел“.
Чувствали ли сте се притиснати от тези вярвания? Хем звучат логично и обосновано, хем им липсва свеж поглед и свобода. Ако сляпо ги следваме обаче, рискуваме да преминаваме от един момент към друг слабо удовлетворени, без добро усещане и винаги да гледаме към уикенда, да чакаме краткото време вечер след работа или да мечтаем за едно друго време, в което „ще мога да си позволя...“.
А защо да не си позволим сега?, пита Загорка и стартира дискусия сред феновете си във facebook. Да приемем, че всяко време е време за нещо специално и можем да избираме – убежденията си, поведението си, дори настроението си. В тази идея Загорка намери отговор на клишето „безлкохолната бира не е бира“ и предложи на пазара Загорка Макс. С 0% алкохол, но макс изживяване на вкус и удоволствие, по всяко време.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.