Кои са най-добрите барове и ресторанти в София?

Кои са най-добрите барове и ресторанти в София?
28 януари 2020
За пета поредна година Go Guide отличава най-добрите барове и ресторанти в града.


GoGuide Food&Drink Awards са наградите, в които Go Guide номинира в 16 категории най-добрите барове и ресторанти в града за изминалата година. Те се завръщат, за да повдигнат интереса, информираността и нивото на хранително-вкусовата култура.

Заведенията в София стават все повече и по-добри, а Go Guide вече 15 години изследват хранително-вкусовата промишленост у нас, за да може да дава на своите читатели информация от първа ръка. Тяхното фино небце и този път успя да отличи всички забележителни вкусове, а вечно търсещата добри усещания душа – местата, които нямат еквивалент.

На база на целогодишното си търсене Go Guide номинираха заслужилите в 16 категории, а отговорността да изберат своите любимци се пада на читателите, които могат да гласуват в специално създадена платформа, където всяко място е представено със свой профил и снимка. Платформата ще е отворена до 14 февруари и всеки градски хедонист лесно може да даде гласа си за най-добрите барове и ресторанти на нея. В края на кампанията един от всички дали гласа си в GoGuide Food&Drink Awards ще спечели ваучер за пазаруване от Fashion Days на стойност 1000лв.

Всяко заведение, попаднало сред номинираните, лесно може да бъде разпознато заради големия червен стикер на витрините с логото на Go Guide и NOMINATED. А всеки преминал през всички 16 категории и над 80 заведения, ще има възможността да се докосне до този алманах на добре прекараното време.

Тази година GoGuide Food&Drink Awards се организират с генералното спонсорство на Takeaway.com.

Актуалната информация за кампанията можете да следите тук.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.