Тази есен Италия идва при нас

Тази есен Италия идва при нас
21 септември 2020

Учим италиански от професионални преподаватели у дома си.

Живеейки в мултикултурния контекст на нашето време и с все по-глобализиращата се бизнес среда, социалните и професионални ползи от изучаването на чужд език са огромни. Италианският език предоставя все повече възможности за заетост и се радва на все по-силно присъствие в България. Езиковите курсовете, предлагани от Италианския културен институт, представляват отлична възможност не само за бизнес ориентираните активни млади хора. Те са чудесен избор и за ревностните обожатели на една от най-богатите на култура страни в света, за да разбират по-добре историята на невероятното културно и архитектурно наследство на Италия.
Когато ние не можем да отидем в Италия, Италия идва в дома ни.

Независимо дали изучаването на италиански език е повече от служебна необходимост или представлява изцяло личен интерес, Италианският културен институт е едно от най-предпочитаните места  да овладеем речта на Бокачо, Джани Родари и Умберто Еко.
Новото тази година е изцяло онлайн провеждането на курсовете. Това не означава, че висококвалифицираните преподаватели не държат на присъствие във виртуалната класна стая. Въпреки това, обучението от нашите домове ни дава предимството да организираме по-лесно дневната си програма, да пестим така ценното си време и ресурси, да учим със собствен ритъм и не на последно място - да поканим Италия в дома си, пък макар и за кратко.

Основното предимство на езиковите курсове в Италианския културен институт, освен ефективността на малките групи, е тяхното разнообразие. Стандартните курсове са по 5 часа седмично, динамичните - по 6, интензивните ще ви отнемат по 8 часа на седмица, а за онези, които бързат да се гмурнат в красотата на италианския език, ускорените курсове ще отнемат по 12 часа на седмица. Бизнес курсовете са за активни млади хора, а при достатъчен интерес Институтът предлага и специализирани курсове като кулинарен, например.

.

За повече информация и записвания звънете на 02/ 981 26 04, пишете на iicsofia@esteri.it или кликнете тук


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.