Метрополитън празнува рожден ден

Метрополитън празнува рожден ден


18 януари 2012
Метрополитън Хотел София отпразнува своята четвърта годишнина с изискан коктейл. Поканени бяха представители на множество български фирми, туристически и рекламни агенции, както и популярни издатели и музиканти.


Темата на събитието бе класически ретро коктейл – декорация в бордо, изискана музика и тоалети, изобилие от вкусна и атрактивно приготвена храна, шампанско с горски ягоди и отбрани напитки. Суши-майстор приготвяше японски деликатеси на живо пред гостите, а за музикалната програма – трио тенори и струнен квартет, се погрижи Българското Национално Радио. Собствениците на Метрополитън разрязаха традиционната празнична торта и поздравиха екипа за постигнатите успехи и надвърлените очаквания.

Метрополитън Хотел София разполага с 201 помещения за настаняване, 10 зали за срещи, ресторант със 150 места, лоби бар и релакс център.
Хотелът е чудесен избор за провеждането на конгреси и конферентни прояви, форуми и семинари, презентации, бизнес срещи и обучения, фирмени тържества и церемонии, коктейли, партита и сватби. Всички гости на Метрополитън ползват безплатен паркинг и безжичен интернет.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.