Свръхскорост

Свръхскорост
19 юни 2013
В началото на чудесното лято, Мтел започват гореща риалити кампания, в която всичко е свръх и супер, точно като последното предложение на телекома – Мтел Гиганет (тоест – достъп до най-бързата 3G мрежа в страната с мобилен интернет от 2.5 GB при максимална скорост).


Кампанията включва различни онлайн и офлайн инициативи, които приключват на 29 юни с мащабна игра в София. Играта стартира в 17:00 на 29 юни пред НДК и в нея свободно могат да участват жители и гости на столицата, като всички ще имат шанса да спечелят смартфони и таблети Sony, а голямата награда е автомобил MINI.
Игровата мисия е следната – нужно е да тръгнете из града, по следите на трима супергерои, а при среща с тях, бързо да премерите сили, отговаряйки на три супервъпроса, за да спечелите ексклузивни награди. Тримата точни и щастливи участници ще спечелят таблет Sony Xperia Z, петима ще говорят с нов смартфон Sony Xperia Z, a един от тях ще подкара суперавтомобил MINI. Желаещите да участват, могат да се запишат и да научат подробности за кампанията на mtel.bg/igrata.
Не пропускайте да следите играта и на страницата на Мтел във facebook – там също ви очакват специални изненади и награди – два смартфона Xperia SP, като печелившите ще бъдат изтеглени след томбола.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.