Най-добрият начин за порастване

Най-добрият начин за порастване
24 септември 2013
Безплатни занимания по баскетбол?! Възможно е! Със започването на учебната година, от 17 септември Съюзът на пивоварите в България кани всички желаещи да се включат в заниманията по баскетбол, които се провеждат в рамките на кампанията Спортът е по-добрият начин децата да пораснат.


Родители, вие можете да повлияете! Целта на инициативата е да научим децата да спортуват и да насърчим масовия и семейния спорт като алтернатива тийнейджърите да не експериментират с алкохол.
През месеците септември и октомври всеки вторник от 14:00 до 16:00 малки и големи могат да се включат в безплатни занимания по баскетбол на стадион Българска армия в баскетболната зала Румен Пейчев (Борисовата градина, София). Заниманията ще се ръководят от професионален треньор.  Организаторите и домакините са готови да посрещнат всеки, който иска да приеме предизвикателствата на баскетболния терен и да намери нови поводи за приятелство, общуване, здравословен ритъм на свободното време. Инициаторите на събитията обещават положителни емоции и поощрителни подаръци за най-активните участници. За повече информация вижте тук  или се обадете на телефон 0885 05 69 23. Входът е свободен!


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.