Нарисувай ме

Нарисувай ме
2 октомври 2013 текст Стохрифор Лукомб
Едно от най-нормалните неща, които се случиха тук през последните десетина години, бе развитието на тату културата и налагането на татуировките като нормален, дори препоръчителен елемент от личния стил. Затова и софийският Tattoo Fest вече е традиционен, а тази година ще бъде разпънат в два дни (5 и 6 октомври) в залите на парти център 4км.


Както винаги, ще можете да видите на живо как работят множество татуисти от България, но също така такива от Сърбия, Македония, Австрия и САЩ. И това не е всичко – ще има фотоизложба, изложба с картини от предишното издание на фестивала, ревюта на алтернативна мода, японско кулинарно шоу, калиграфия, танцьорки, както и няколко спектакъла на Miss Vanity, която изкусно играе с огън, пиърсинг и различни огнени инструменти.
Едната от залите ще бъде оборудвана като кино – с екран, седалки и филми за историята на татуировките. Специално за родителите с малки деца ще има специален кът, където малчуганите ще могат да рисуват или да си направят имитация на татуировка, издържаща до 18 часа.
Музика ще пускат VJ Gorgon и хора от rockabilly.bg, а съвсем на живо ще забият тежкотоварните Piranha и This Burning Day.

Tattoo Fest е на 4км, 5 и 6 октомври, 12:00, 20лв за двата дни от ticketportal.bg


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.