• Български награди за уеб

  21 юни 2013

  Българска уеб асоциация организира конкурс за уеб награди вече пета поредна година. Основната цел на този конкурс е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики.
 • Свръхскорост

  19 юни 2013

  В началото на чудесното лято, Мтел започват гореща риалити кампания, в която всичко е свръх и супер, точно като последното предложение на телекома – Мтел Гиганет (тоест – достъп до най-бързата 3G мрежа в страната с мобилен интернет от 2.5 GB при максимална скорост).
 • Поход на билките

  19 юни 2013

  В навечерието на най-дългия ден в годината, изпълнен с много предания и легенди – Еньовден, фондация Credo Bonum организира пешеходен поход в района около Клисурския манастир Св. Петка Параскева, разположен над град Банкя.
 • Голямото Like-ване

  30 януари 2013

  Най-сетне! в Програмата казахме "не" на централизацията и обособихме три официални facebook страници - Програмата София, Програмата Пловдив и Стара Загора и Програмата Варна и Бургас.
 • И заживели щастливо

  8 ноември 2012

  Представете си как един мъж ужасно много обича жена си и живее честито с нея и малката им дъщеря. Това обаче не му пречи хронично да кръшка. Сега си представете, че жената бавно умира от рак на гърдата. Какво мислите прави мъжът?
 • Момичетата от града

  11 октомври 2012

  Няколко месеца след началото на momichetataotgrada.com, момичетата вече се радват на солиден брой почитатели в социалните мрежи. Формулата, че красотата ще спаси света, действа безотказно, а когато всичко е подправено с добри намерения, получавате емоционален и вдъхновяващ блог.
 • От зори до здрач

  30 август 2012

  текст Клодин Жендова

  Първите есенни месеци в Пловдив ще преминат изцяло под флага на традиционния Есенен салон на изкуствата (от 1 септември до 31 октомври), а събитията в него са толкова много (и толкова разнообразни), че свят ще ви се завие. Тук  маркираме само някои от акцентите, за подробната програма следете внимателно programata.bg.
 • О, Музо!

  24 август 2012

  текст Тея Дия

  С лек ретуш в регламента и с все така свободен достъп до изкуството идва седмото по ред (и трето международно) издание на литературния фест София Поетики. На 1 и 2 септември в Полски институт и пространството пред Народния театър ще звучи млада и по-зряла поезия, ще има още музика и визуални пърформанси.
 • Новото Renault Clio

  4 юли 2012

  Лансирано през 1990, Clio отбелязва историята на Renault с 11,5 милиона автомобила, продадени в повече от 115 страни. Четвъртото поколение на модела има за цел да добави нова страница в тази "история на успеха".
 • We Are the Champions

  29 юни 2012

  И друг път сме били сред победителите на Българските награди за уеб, но още една награда винаги ни кара да се усмихваме по-широко и да гледаме напред с по-голяма увереност. С чест и гордост обявяваме, че чудесният ни сайт отнесе приза за Стил на живот и свободно време на връчването на Българските награди за уеб 2012 на 28 юни в хотел Арена ди Сердика.
 • Звезди даряват свои вещи

  19 юни 2012

  Кампанията на SOS Детски селища и The Mall дава възможност на всички да се докоснат до своя идол и да дарят средства и топлина на децата.
 • Световен ден на бежанците

  14 юни 2012

  Наближава 20 юни, обявен за Световен ден на бежанците, а това е добър момент да се замислите върху един от най-тежките хуманитарни проблеми на съвремието.
 • Португалски прелести

  8 юни 2012

  Европейският юг е известен с вековните си винарски традиции, стари изби и изтънчени марки вина. Португалия не прави изключение, а една от най-известните местни винарни е притежаваната от фамилията Соарес Франко Jose Maria da Fonseca. От 177 години насам в тази престижна изба се произвеждат отлични вина, порто и москател от Сетубал.
 • Винаги ще има утре

  10 май 2012

  текст Валерия Василева

  Сесилия Ахърн е сладка, миловидна 30-годишна блондинка. Освен това е материално независима, благодарение на изкусното си перо. Това е ирландката, която създаде историята бестселър PS I Love You, на чиято филмова версия бяха пролети толкова много сълзи. Нейното име стои и зад сериала Коя е Саманта?, така че не бива изобщо да се учудваме на поредния й успех – романа Дневник на утрешния ден.
 • С любов и чест

  27 март 2012

  Тазгодишните награди Mtel Media Masters (в закрит атриум на Сердика офиси на бул. Ситняково 48, на 5 април от 20:00) ще бъдат белязани от нежното присъствие на може би най-популярната туркиня в света, Елиф Шафак.
 • App Center - бързо, смело, сръчно!

  2 март 2012

  Ако ползвате Android телефон и смятате, че едно от най-досадните неща на света е чуденето кои приложения на български си струва да бъдат изтеглени, тогава следващите редове са тъкмо за вас. Четете внимателно, няма да повтаряме!
 • Метрополитън & Massamier la Mignarde Ви канят на празника на виното и любовта!

  5 февруари 2012

  За празника на виното и любовта Метрополитън и Massamier la Mignarde са приготвили специално меню на цена от 58лв
 • Децата на National Geographic

  2 февруари 2012

  National Geographic проведе международния си конкурс за млади фотографи, в който взеха участие 12 000 талантливи деца със снимки в една от ...
 • Гурме вечеря със Stallion Classic

  19 януари 2012

  Angelus Estate & хотел Метрополитън представят гурме вечеря със Stallion Classic на 27 януари от 19:30 в ресторант Метрополитън. Кувертът от 39.00лв включва 4-степенно гурме меню, дегустация на Stallion Classic, минерална вода, чаша пенливо вино и диджестив.
 • Метрополитън празнува рожден ден

  18 януари 2012

  Метрополитън Хотел София отпразнува своята четвърта годишнина с изискан коктейл. Поканени бяха представители на множество български фирми, туристически и рекламни агенции, както и популярни издатели и музиканти.