• Нова година, нов сайт

  5 януари 2012

  Обичаме новостите, затова не се учудвайте, че решихме да изпратим 2011 и да посрещнем новата 2012 с нов дизайн на programata.bg и няколко съвсем нови рубрики в него.
 • I ♥ Програмата

  29 декември 2011

  Програмата има своя мобилна версия, която освен че е суперфункционална и практична, е и безплатна. Програмата Mobile досега беше достъпна ...
 • Ледено студено

  15 декември 2011

  Камила Лекберг вече е голяма в родината си Швеция – стъпва елегантно по поутъпканата пътека на колегата си криминален писател ...
 • С БНП Париба Лични Финанси няма невъзможни неща

  2 декември 2011

  Ако всеки ден повярваме в по пет невъзможни неща, при това преди закуска – току виж някое от тях се сбъднало. По-лесно е обаче, ако има кой да ти помогне в подходящия момент, а още по-хубаво е ако това е водеща финансова институция за потребителско кредитиране в България, каквито са БНП Париба Лични Финанси.
 • Неща под лупа

  1 декември 2011

  Ким Монзo е автор, за когото цинизмът и хапливият хумор са утъпкана територия. Освен това е испанец, а това дава заявка за огнено слово, ...
 • Висша технология

  28 ноември 2011

  Второто издание на HI-FI EXPO София 2011 ще се проведе в дните от 1 до 4
  декември, отново в Гранд Хотел София. Изложението вече е обявено и в чуждестранни тематични издания, което означава само, че нашата столица категорично е заявила мястото си сред големите световни градове, в
  които се провеждат този тип събития.
 • Каменица представя уникално 3D mapping шоу

  11 ноември 2011

  Сцена на една от най-актуалните в световен мащаб технологии е сградата на НДК
 • Добри дела

  10 ноември 2011

  Фондация За нашите деца не спира нито за миг с опитите си да популяризира приемната грижа за изоставени в домове деца. Традиционният им ...
 • Вечеря-дегустация на вина Massamier La Mignarde

  20 октомври 2011

  Метрополитън Хотел София и Moulin Ltd. имат удоволствието да Ви поканят на неустоима вечеря-дегустация с френски вина от област Langeduoc.
 • Дарителска програма 2011

  14 октомври 2011

  От 6 октомври до 18 ноември Мото-Пфое организира 14-ата Дарителска  програма - кампания за запазване на екологичното равновесие в България,  съхранението на ценностите в културната ни съкровищница и обогатяването на социалния живот в страната.
 • Европейски гост

  13 октомври 2011

  текст Клодин Жендова

  Млад ентусиазиран политик, известен със своя трабант, и група запалени съмишленици поставят началото на Атлантическия клуб в България преди точно две десетилетия. За щастие, през годините тази неправителствена непартийна организация не спира да ни среща с интересни личности от всички сфери на обществения живот.
 • Какво става наоколо?

  13 октомври 2011

  Представяме ви Програмата Mobile – нашето суперудобно мобилно приложение за култура и забавления. Засега приложението е за телефони с Android, но съвсем скоро ще е готово и за iPhone.
 • Тату традиция

  2 октомври 2011

  текст Ивайло Александров

  Tattoo Fest е събитие с история. Провежда се тук десет години и по случай юбилея това издание ще бъде по-пищно от когато и да било.
 • Рей Клуун в България

  26 септември 2011

  Посещението на холандския писател Рей Клуун в България е плод на продъжлителни и, за щастие, успешни усилия. Има причина той да бъде толкова дългоочакван гост у нас - книгата му Отива една жена при лекаря е променила и продължава да променя хиляди животи по света.
 • New Way, New Life

  15 септември 2011

  Първото по рода си (поне тук) онлайн риалити вече стартира на reallife.bg. Симпатичното в случая е, че можете не просто да разберете подробности около личния живот на избраната за участие личност, ами сами да определите с каква задача да се захване тя.
 • Среща с Керет

  12 септември 2011

  Брилянтният разказвач Етгар Керет, най-четеният в израелските затвори и най-краденият в израелските книжарници, носител на Златна камера от Кан и най-продаваният автор в Израел за 2010, ще гостува в България от 13 до 15 септември, за да представи втория си сборник с разкази на български Момичето на хладилника.
 • Място за реклама

  1 септември 2011

  Сладки и съвсем небезинтересни дни очакват рекламния свят от 7 до 10 септември в Албена. Верни на традицията, представителите на Асоциацията на рекламните агениции организират и тазгодишния фестивал ФАРА 2011 край морето, където за пореден път ще се реши кои са най-добрите създатели на родни реклами.
 • В очакване на Webit Congress 2011

  26 август 2011

  Webit Congress 2011 обещава да бъде по-всеобхватен и същевременно по-специализиран от всякога със седем тематични конферентни потока и мащабно изложени.
 • Ние, боговете

  26 август 2011

  Бернар Вербер е сред най-популярните съвременни френски писатели, познат на родната публика главно с романите Мравките и Империята на ...
 • Модни икони: Ив Сен Лоран

  24 август 2011

  Ив Сен Лоран, Колибри, Лоранс Бенаим

  На 1 август Ив Сен Лоран щеше да навърши 75, но уви, преди три години големият дизайнер бе покосен от рак на мозъка. Преминал през всички емоционални и професионални препятствия, Ив Сен Лоран продължава да вълнува модния свят с всичко, което е оставил след себе си. Личността му обаче тепърва започваме да опознаваме благодарение на биографични книги като едноименния роман на Лоранс Бенаим.